Hoofdstraat 12

RIJEN

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.


Over ons

Wijnbar Op12 is officieel geopend op 11 mei 2017 door Wethouder Rolph Dols van de gemeente Gilze-Rijen. 

De naam Op12 komt van de uitspraak "Wij wonen op de Rijen" en het huisnummer 12. 


Na een succesvolle samenvoeging van het "oude" Wines & Bubbles en Chiarina in Wines & Bubbles v.o.f. ontstond al snel een idee om naast het beleveren van wijnen voor de horeca, ook voor de particulier mooie wijnen te mogen schenken.

Het eerste idee was eigenlijk gelijk in de vorm van een wijnbar, maar waar?

Omdat wij beide inwoners zijn van de gemeente Rijen was de beslissing snel gemaakt het moest binnen de gemeente Rijen zijn.


Maar waar in Rijen?

Na links en rechts binnen het centrum meerdere locaties te hebben bekeken was er eigenlijk maar één pandje wat aan onze eisen voldeed, Hoofdstraat 12 en dat pand was reeds verhuurd!

We hebben gelijk contact opgenomen met de eigenaar van dit pand en aangegeven dat wij graag in de toekomst geïnformeerd zouden willen worden als het leeg zou komen.

Niet wetende dat er na ongeveer één maand al de telefoon zou gaan.

We hebben, na wat lokaal onderzoek, de knoop doorgehakt en besloten dat de nieuwe wijnbar een feit moest worden. Wijnbar Op12 gaat beginnen!


Door de samenwerking met diverse lokale ondernemers zijn we met de wijnbar tot het huidige resultaat gekomen en daar zijn wij iedereen natuurlijk dankbaar voor.

Samen met vrienden hebben we veel uren doorgebracht in het pand om alles zelf te verbouwen en in te richten.

Wij zijn zeker trots op het eindresultaat en verwelkomen onze gasten dan ook graag in een mooie rustige en huiselijke sfeer, waar iedereen kan genieten van een heerlijk glas wijn, een biertje, frisdranken en bijpassende "tapas" hapjes.

Hier is het mogelijk om een goed gesprek te voeren met vrienden of zakenrelaties in een andere omgeving midden in het centrum van Rijen.


U bent welkom om zelf eens te komen kijken naar de nieuwe wijnbar in RIJEN.


Tot ziens bij Wijnbar Op12, RIJEN


Groet,

Team Wijnbar Op12